Poza - despre noi hartiedematase.ro

DESPRE NOI

Inființată în anul 2008, Angels Distributions srl  are ca obiect principal de activitate producerea și comercializarea diferitelor produse din hârtie și carton.
Activitatea noastră implică atât folosirea de utilaje specifice, prelucrarea manuală a hârtiei precum și alte servicii la un înalt nivel de calitate.

Pasiune pentru ambalaje de calitate.

Am crescut, an după an, și ne-am dezvoltat constant, oferind soluțiile de care are nevoie fiecare client.
Am reușit lăsându-ne conduși de pasiunea pentru calitate.
Suntem pasionați de ceea ce facem, oferind de 11 ani produse de cea mai înaltă calitate, împreună cu pasiunea pentru fiecare detaliu. Aceeași pasiune care ne motivează să continuăm.

Atitudine orientată catre client.

Întreaga noastră activitate se desfășoară în jurul satisfacției clientului.
Abordăm o viziune clară asupra relației pe care o avem cu clienții noștri, pentru că ne dorim să devenim parteneri de încredere și să oferim soluții optime pentru fiecare dintre aceștia. Pentru asta, tot ce facem, incepe prin a întelege nevoile clienților, constienți fiind că succesul nostru începe cu succesul lor.

Produsele noastre sunt o declaratie de calitate pentru produsele nostre!

Competitivitatea, inovația și flexibilitatea sunt factori fară de care nu poți ține pasul într-o piață în continuă mișcare. Investim constant în tehnologie și în procesul de producție a ambalajelor, pentru a putea oferi produse la înalte standarde de calitate.

Echipa Angels Distributions